Μετάβαση στη συνταγή
Μια απλή και εύκολη συνταγή για να φτιάξουμε μια χορταστική και νόστιμη ομελέτα πολύ γρήγορα για όλες τις ώρες της ημέρας
Κουζίνα
Ελληνική
Κατηγορία
ακόμα και για αρχάριους
αυγά
κυρίως πιάτα
λουκάνικο
ορεκτικά/συνοδευτικά
πρωινό
σνακ
Άτομα
1
Υλικά
- 2 αυγά
- 100 γρ. λουκάνικα
- 100 γρ. κασέρι
- 1 κ.τ.σούπας γάλα
- αλάτι
- πιπέρι
- 1 κ.σ. λάδι για το τηγάνι
Εκτέλεση
- Σπάμε τα αυγά σε ένα βαθύ πιάτο, προσθέτουμε το γάλα το αλάτι και το πιπέρι και τα χτυπάμε με ένα πιρούνι.
- Κόβουμε το κασέρι σε μικρά κυβάκια.
- Ρίχνουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι το λάδι και το βάζουμε να ζεσταθεί.
- Κόβουμε τα λουκάνικα σε ροδέλες και τα ρίχνουμε στο τηγάνι.
- Τα τηγανίζουμε για 2-3 λεπτά γυρίζοντας τα και από τις δύο πλευρές μέχρι να πάρουν χρώμα.
- Ρίχνουμε τα χτυπημένα αυγά στο τηγάνι και χαμηλώνουμε τη φωτιά.
- Με μια σπάτουλα τα βοηθάμε να απλωθούν σε όλο το τηγάνι και ρίχνουμε από πάνω το τυρί.
- Τα αφήνουμε για 3-4 λεπτά και μετά τα γυρίζουμε από την άλλη πλευρά για άλλα 3 λεπτά.
© 2025 ΑΠΛΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ