Μετάβαση στη συνταγή
Η βασική συνταγή για την ομελέτα, μπορείτε να προσθέσετε ότι υλικό σας αρέσει
Κουζίνα
Ελληνική
Κατηγορία
ακόμα και για αρχάριους
αυγά
γεύμα
κυρίως πιάτα
ορεκτικά/συνοδευτικά
πρωινό
σνακ
Άτομα
1
Υλικά
- 2 αυγά
- 1 κ.τ.σούπας γάλα
- αλάτι
- πιπέρι
- 2 κ.τ.σούπας λάδι για το τηγάνι
Εκτέλεση
- Σπάμε τα αυγά σε ένα βαθύ πιάτο.
- Προσθέτουμε το γάλα το αλάτι και το πιπέρι
- Χτυπάμε με ένα πιρούνι για 5 λεπτά μέχρι να αφρίσουν καλά.
- Βάζουμε το λάδι στο τηγάνι και περιμένουμε να ζεσταθεί (προσοχή να μην κάψει)
- Ρίχνουμε τα αυγά στο τηγάνι και χαμηλώνουμε τη φωτιά.
- Ψήνουμε για 3-4 λεπτά από κάθε πλευρά.
© 2025 ΑΠΛΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ